Facebook Twitter

DESPRE SOFTWARE EDUCATIONALCerinte hardware si software minimale pentru produsele software educationale:

Mai jos sunt specificate cerintele hardware si software minimale general valabile. Cerintele pot diferi de la o aplicatie la alta.


Detalii despre cerintele hardware/software minimale pot fi gasite in cadrul informatiilor descriptive ale produselor.


Sistem Pentium sau superior

Minim 512 MB RAM

Rezolutie video minimala de 800X600 pixeli, High Color, Small Fonts

Placa de sunet instalata corect, mouse, unitate CD-ROM

Sistem de operare Windows

Sunt necesare cunostinte de baza de operare PC


Licenta de utilizare

ISA Multimedia detine drepturile de proprietate intelectuala asupra produselor software si publicatiile specificate pe acest site.


ISA Multimedia este producatorul aplicatiilor software specificate pe acest site. ISA Multimedia este inregistrata la ORDA in Registrul Programelor pentru Calculator ca fiind producator de software, iar aplicatiile produse sunt de asemenea inregistrate la ORDA in Registrul Programelor pentru Calculator.


Produsele software pot fi rulate si activate (daca este cazul - vezi sectiunea despre chei de activare) pe un singur calculator la un moment dat, calculator utilizat de catre detinatorul legal al licentei produsului software. Este permisa rularea si activarea (daca este cazul) produsului software si pe un echipament de calcul alternativ, in cazul in care utilizatorul detine mai mult echipamente (de exemplu: calculatorul de acasa si de la serviciu).


Nu este permisa instalarea, rularea si activarea produselor software pe mai multe calculatoare in scopuri comerciale sau non-comerciale (de exemplu training). Licenta de utilizarea ofera drepturi de utilizare doar posesorului legal.


Produsele ISA Multimedia nu pot fi copiate, inchiriate, vandute, sau modificate fara acordul in scris din partea ISA Multimedia.


Este interzisa decompilarea, dezasamblarea si modificarea produselor software.  


Este interzisa utilizarea partilor componente fara acordul in scris din partea ISA Multimedia  (partile componente se refera la biblioteci, clipuri audio/video, texte, animatii de orice tip si orice fel de fisier care insoteste o aplicatie software produsa de ISA Multimedia).


Pe acest site se gasesc mostre de lucrari (planse de colorat, planse cu jocuri, postere, wallpapers, screensavers, etc) care pot incarcate de catre vizitatori numai pentru uz personal. Acestea nu pot fi vandute, inchiriate, prelucrate sau modificate.


Despre certificate de studiu:

La sfarsitul anumitor cursuri multimedia sunt disponibile teme. In urma rezolvarii lor corecte in proportie de minim 80% si expedierii rezolvarii catre ISA Multimedia, se poate elibera un certificat de studiu (diploma de studiu). Costul eliberarii unei diplome este de 9,90 RON (incl.TVA).


Un curs multimedia poate fi format din mai multe CD-uri. In acest caz, temele se afla pe ultimul CD si se refera la informatiile prezentate in toate CD-urile ce apartin cursului.


Avize si certificari:

Firma ISA detine avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru a sustine cursuri de informatica si pentru a elibera certificate de studiu.


De asemenea, unele cursuri multimedia, cat si unele CD-uri educationale pentru copii sunt avizate MEC, celelalte titluri multimedia fiind in curs de avizate.


Cursurile ECDL multimedia pe suport CD sunt avizate de catre  ECDL Romania.


Despre chei de activare:

Unele cursuri multimedia pe suport CD-ROM sunt protejate contra copierii ilegale prin cheie de activare. Pentru a obtine cheia de activare trebuie sa aveti la indemana urmatoarele informatii:

- seria produsului

- cheia personala a calculatorului


Cheia de activare se obtine astfel:

- Telefonic, sunand la urmatoarele numere: 021 326 0731, 0748 115779, de Luni-Vineri, intre orele 9:00-17:00.

- Sau prin e-mail.

- Sau se poate obtine pe site-ul ISA Multimedia, accesand URL-ul http://www.isamultimedia.ro/cheie/index.htm. Trebuie completat formularul online.


Trebuie specificate urmatoarele informatii: seria produsului, cheia personala a calculatorului pe care ruleaza aplicatia si datele personale (nume, oras, de unde a fost achizitionat CD-ul).


Cheile de activare sunt valabile doar pe calculatorul pentru  care au fost generate. Va rugam cititi sectiunea Activare produse din pagina cu FAQ pentru mai multe informatii despre cheile de activare.


Observatie: Varianta mai veche cu discheta de protectie a fost scoasa din uz.


inceput pagina ...

ROMANA

ENGLISH