Facebook Twitter

Cum puteti obtine asistenta tehnica pentru produsele software?

Cititi ghidul de utilizare al produselor software: acest este in format  electronic si se livreaza pe CD, impreuna cu produsul software. Numele fisierului ce  contine ghidul de utilizare este GHID.TXT si poate fi citit de orice aplicatie de tip procesor de texte (de exemplu WordPad, care se livreaza impreuna cu sistemul de operare Windows). De asemenea, puteti gasi ghidul general de utilizare si pe site.


Clic aici pentru a citi ghidul utilizatorului >>>                                                  Download ghidul utilizatorului & FAQ >>>

Cititi FAQ (frequently asked questions, sau intrebari frecvente): fisierul FAQ.RTF contine raspunsurile la intrebari frecvente si poate fi gasit pe toate CD-urile cu aplicatii software educationale. De asemenea, puteti consulta si pe site sectiunea FAQ.


Clic aici pentru a citi FAQ >>>                                                                       Download ghidul utilizatorului & FAQ >>>

Trimiteti un e-mail: va rugam specificati in e-mail titlul cursului, numarul de telefon la care puteti fi contactat (in cazul in care sunt necesare info suplimentare), platforma  Windows pe care rulati aplicatia software, problema pe care o intampinati, mesajul de eroare afisat (daca este cazul).


Clic aici pentru a trimite un e-mail >>>

Completati formularul de asistenta tehnica de mai jos:

NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

ROMANA

ENGLISH